LAAVUJEN KIERROS

Syksyn 2017 Laavujen Kierros on jo 9. järjestetty luontoliikunnan tapahtumasarja Lohjalla

Laavujen Kierrokseen kuuluu neljä osatapahtumaa, jotka järjestetään eri puolilla Lohjalla. Tavoitteena on tehdä tutuksi lohjalaista kaunista luontoa ja erilaisia luontokohteita.

Syksyn 2017 osatapahtumat
su 17.9. Liessaari (Lohjan keskusta) Suomi 100 -juhlavuoden hengessä
su 1.10. Kattelus (Karjalohja)
su 22.10. Kivimäki (Maikkala)
su 5.11. Lohiranta (Muijala)
Tarkemmat tapahtumakohtaiset tiedot mm. reittikartan ja ajo-ohjeet löydät yläpalkista kohdasta INFO Ohjeet ja reitit

Laavujen Kierroksen vastuujärjestäjänä on Lohjan Liikuntakeskus Oy. Tapahtumasarja toteutetaan yhteistyössä eri yhdistysten, yhteisöjen ja yhteiskumppaneiden kanssa.

Tapahtumien paikoitusalueelle on opastus ja sieltä edelleen opastus tapahtumapaikalle ja takaisin maalialueelle.
Opastetut reitit vaihtelevat pituudeltaan 3 – 10 kilometriin. Reitit voi olla pituudeltaan ja kuljettavuudeltaan vaihtoehtoisia reittejä. Meno- ja paluureitti voi olla joko eri tai sama reitti, tapahtumasta riippuen. Lastenrattaille soveltuvista reiteistä ilmoitetaan tapahtumakohtaisesti. Kaikista tapahtumapaikoista laaditaan reittikartat.

Kaikille osanottajille jaetaan Laavupassit ja niihin saa leiman tapahtumapaikalla. Laavupassi kannattaa säilyttää ja leimata jokaisessa tapahtumassa, johon osallistuu. Lisäksi lapsille (alle 21 v.) jaetaan Virkistysuimala Neidonkeitaan uimaliput.

Laavupassit palautetaan Laavujen Kierroksen viimeisessä, Lohirannan osatapahtumassa sunnuntaina 5.11. Kaikkien Laavupassinsa palauttaneiden kesken arvotaan upeita palkintoja. Passit, joista löytyy kaikki neljä leimaa, osallistuvat vielä useampien palkintojen arvontaan. Arvonta suoritetaan ma 6.11.2017. Arvonnassa voittaneiden lista julkaistaan laavujenkierros.fi -sivulla. Palkinnot lähetetään voittajille tai ne on noudettavissa 9.11.2017 alkaen LLK Oy:n toimistosta, os. Runokatu 1, 08100 Lohja tai erikseen sovitusti Virkistysuimala Neidonkeitaan kassalta.

Tapahtumapaikalla on joko laavu tai useampia nuotioita ja lainattavissa olevia makkaratikkuja. Tapahtumapaikalla osanottajat saavat maksutta makkaran ja mehun. Jokainen paistaa makkaransa itse. Tapahtumapaikasta riippuen reitillä tai tapahtumapaikalla on erilaista ohjelmaa tai tehtäviä. Joissain tapahtumissa on myös myyntiä. Ostoksia varten mukaan kannattaa halutessaan varaata käteistä rahaa.     
Kierrosten reitillä ja tapahtumapaikalla järjestetään ohjelmaa. Nähtävää ja koettavaa eri osatapahtumissa järjestetään kaiken ikäisille.

Järjestäjillä on tapahtuma-alueella sekä paikoitus- ja lähtöalueella yhdenmukaiset liivit, joista heidät tunnistaa. Järjestäjät pyrkivät järjestämään tapahtuman turvalliseksi, mutta osallistujien tulee huomioida, että jokainen liikkuu reiteillä omalla vastuullaan ja lapset ovat tapahtumassa vanhempien vastuulla.
Osallistuja osallistuu tapahtumaan oman kuntonsa mukaan.  
Varusteiksi riittävät säätilan mukaiset normaalit ulkoiluvarusteet.

#laavujenkierros9 – valokuvakilpailu järjestetään jälleen tänäkin vuonna. Lisätiedot VALOKUVAKISA-sivulta.

 

Lohjan Liikuntakeskus Oy

liikuntakeskus leimalogo
Toimisto avoinna: ma-pe klo 9.00–15.30

  • Runokatu 1, 08100 Lohja
  • +358 (0)19 369 1803 /
    asiakaspalvelu 
    ma - pe klo 9.00 - 17.30